چرا روابط عاشقانه خلاء احساسی شما را پر نمی کند؟

چرا روابط عاشقانه خلاء احساسی شما را پر نمی کند؟

هیچ راز و رمز پیچیده ای وجود ندارد ، روابط عاشقانه خود را وقتی شروع کنید که شاد و خشنود هستید، نه اینکه مشکل روحی و روانی دارید.

چه عواملی باعث احساس پوچی در روابط عاشقانه می شود؟

“پوچی” اغلب نشانه درد و مشکل حل نشده است. به عنوان مثال ، در جایی از روابط گذشته شما ، یک زخم عاطفی برطرف نشده وجود دارد. اینگونه زخمها اغلب توسط نزدیک ترین فرد به شما ایجاد می شود ، مانند پدر و مادر ، خواهر و برادر ، دوست صمیمی و یا شریک عاطفی.

 

درک منبع چنین دردی همواره چالش برانگیز بوده است. بسیاری از مردم آن را انکار می کنند و به دنبال “راه حل” هستند ، یعنی به دنبال شریک عاطفی می گردند که او این مشکل آنها را برطرف کند. انتظاراینکه یک رابطه عاشقانه این احساس پوچی و خلاء در زندگی شما را پر کند ممکن است برای دوره کوتاه و مهیج ماه عسل عملی باشد، اما این احساس در طولانی مدت دوام نخواهد داشت.

 

برای درمان این احساس پوچی باید خودتان، قبل از وارد شدن به رابطه، اقدام کنید. یعنی اول خود را درمان کنید بعد وارد رابطه عاشقانه شوید.

در اینجا چند اشتباه رایج که افراد هنگام ورود به رابطه انجام می دهند را بیان می کنیم :

1. اشتباه گرفتن مشکلات رابطه با مشکلات شخصی

اگر از اضطراب یا افسردگی رنج می برید ، یک رابطه عاشقانه جدید ممکن است این علائم را برای مدت کوتاهی خاموش کند، اما این احساسات سرانجام دوباره ظاهر خواهد شد. مانند خانه ای که روی ستونهای معیوب ساخته شده است ، وقتی افراد با وجود مشکلات روانی وارد یک رابطه می شوند آن رابطه ناپایدار خواهد بود.

شاید یکی از رایج ترین اشتباهاتی که مردم در روابط عاشقانه مرتکب می شوند، سرزنش شریک زندگی خود در مسائلی که مربوط به خود شخص آنها است، یعنی مسائلی که قبل از شروع رابطه عاشقانه وجود داشته است.

به عنوان مثال ، بسیاری از افراد در روابط ناسالم باقی می مانند زیرا نمی توانند تنها بودن را تحمل کنند. آنها به دنبال شریکی هستند که بتوانند به او بچسبند و هرگز از او جدا نشوند.

2. انتظار بیش از حد از همسر

ما نیازهای برآورده نشده دوران کودکی خود را وارد روابط عاشقانه خود می کنیم. غالباً ، ما امیدواریم که یک شریک جدید این نیازها را برآورده کند. مانند یک کودک که برای جلب توجه و عشق،  گریه می کند.

ممکن است ما از شریک زندگی خود بخواهیم که تمام توجه و عشقی را که والدین ما در تأمین آن نقشی نداشتند را به ما بدهد. این یک بار سنگین است که شریک زندگی آن را به دوش می کشد. با چنین انتظارات بزرگی ، شریک زندگی شما احساس فشار و سنگینی بر اثر نیازمندی شما می کند. او به زودی احساس می کند که هر چقدر تلاش کند هرگز نمی تواند شما را راضی کند.

 

3. نیاز مزمن به کسب اعتبار باعث ایجاد وابستگی ناسالم می شود

 

طبیعی است که افراد در روابط عاشقانه به دنبال کسب اعتبار از یکدیگر باشند. همه ما می خواهیم احساس کنیم که توسط نزدیکان خود درک می شویم. با این حال ، زیاده روی در این انتظار نتیجه عکس خواهد داد. “هیچ کس جز خود شما ارزش شما را کامل درک نخواهد کرد. این نیازبی پایان لذت هرگونه رابطه عاشقانه را از بین خواهد برد. پس باید خودتان روی افزایش عزت نفس تان کار کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

برگشت به بالا